Home » Om oss

Om oss

Fagmann.no er utviklet og driftet av Fevåg Nett Konsult. Tjenesten skal først og fremst hjelpe deg som forbruker til en trygg handel med byggebransjen. Du skal slippe risikere å engasjere useriøse håndverkere til ditt byggeprosjekt.

I tillegg skal Fagmann.no også hjelpe leverandøren med at du som kunde skriver bedre oppdragsbeskrivelser. Slik får dere en riktig pris og bedre kvalitet på sluttproduktet.

Ikke hvem som helst

Firma oppført i Fagmann.no er ikke hvem som helst. Man kan ikke kjøpe seg en plass. Alle må innfri kriteriene og så kan bedriften stå gratis. Ved mangelfulle kriterier er det ikke mulig med firmaoppføring i Fagmann.no

Vi mottar stadig telefoner fra frustrerte forbrukere som ønsker å reklamere på et utført håndverksoppdrag som er bestilt via diverse anbudstjenester. Fagmann.no er ikke en offentlig tjeneste. Om du ønsker å reklamere på en tjeneste du har fått utført så anbefaler vi denne artikkelen. Eller bare ring oss så skal vi forsøke å hjelpe deg i riktig retning.

 

Formål
Nettsidens formål er å sikre en trygg handel mellom forbruker og leverandør. Du skal finne gode tips, kontrakter og veiledninger.
I tillegg kan du søke etter kvalifiserte håndverkere innen ulike bransjer.
Bedrifter som oppfyller kriteriene kan få gratis firmaoppføring i Fagmann.no
Søk om oppføring
Send melding


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.