Nytt hageutstyr?

Her finner du tips om valg av Snøfreser, gressklipper og aggregat.

 Sponset innhold – Engrosservice AS

Engrosservice logo

 

 

 

Hageutstyr

Vurderer du å kjøpe Snøfreser, gressklipper, høytrykkspyler eller aggregat. Her finner du tips om hva som er viktig å tenke på samt tips om forhandler av dette til meget gode priser.

Når man har hus eller hytte er det som regel nesten alltid inkluderer en hage, dette er en av flere fordeler ved å bo i et hus. I tillegg til alle de gode biter som å være i stand til å grille ute i hagen eller nyte en øl på terrassen så følger det jobber som kanskje ikke føles så godt.

Med hjelp av gode hageutstyr kan du holde orden i hagen på en enkel og praktisk måte . Hos Engrosservice kan du kjøpe høy kvalitets utstyr til din hage som betongsaks, gressklippere, kompostkverner, løvblåsere, høytrykkspylere og kantrimmer.

Invester i godt hageutstyr så kan du gjøre en bedre jobb samtidig som du sparer mye tid.
Hadde det ikke vært fint å slippe å skyve rundt på en gressklipper og i stedet kjørt rundt på en sitteklipper?

Snøfreser

Det finnes 2 hovedtyper snøfresere, beltedrevet og hjuldrevet. En beltedrevet snøfreser kommer enklere fram da det er stor underlagsflate samtidig som den er mer skånsom mot underlaget. Hjuldrevet snøfreser er rimeligere og passer bedre for små områder

Beltedrevet snøfreser– Beltedrevet snøfreser
En beltedrever freser gir bedre gripeevne på is og annet hardt underlag.Den kan også benyttes i trapper noe som gir økt tilgang til ulike områder uten at du behøver å løfte. Gardentec 6,5 hk snøfreser med belter er en robust og kraftig 2 stegs snøfreser. Den er smidig og lettstyrt og kaster 15 meter.

 

 

Hjuldrevet snøfreser– Hjuldrevet snøfreser
En hjuldrevet freser passer best til mindre områder og løsere underlag som for eksempel grus. De minste freserne i denne kategorien er veldig lette å bruke og de krever lite energi å svinge.

Gardentec 6,5 hk snøfreser med elstart, batteri og lys. Prøv den nye modellen. Kraftig freser med 56cm bredde. Er utstyrt med snøhjul som er laget slik at du har maksimalt feste. Den smarte konstruksjonen kan vris 190 grader. Den kaster snøen ca 15m.

Beltedrevet snøfreser Hjuldrevet snøfreser

Gressklipper

Gressklippere kommer nå i ulike varianter. De mest vanlige er fortsatt bensindrevne men i det siste har robotgressklippere blitt mer og mer populær. Har du en flat plen så kan robotgressklipper være riktig for deg. Det finnes også sittegressklippere som er ment for større områder og parkanlegg. En sittegressklipper en nesten som en ATV med gressklippeløsning montert under.

billig-kompostkvernKompostkvern

Har man stor hage så kan det bli mye kompost i løpet av en sesong og da kan en kompostkvern være en smart investering.

GARDENTEC BENSINDREVET KOMPOSTKVERN FLISKUTTER 15 HP

Med denne kraftige kompostkvernen fra Gardentec maler du effektivt opp kvister og grener og forvandler hageavfallet til småflis. Spiser så og si alt: Både mykt materiale og kvister. Har toveis innmater.

Ønsker du en liten og stillegåendre kompostkvern så bør du ta en titt på Stillegående kompostkvern fra Gardentec med 50L oppsamler og 2800W motor. Kompostkvern som både kutter og kverner. Dette er den kraftigste kompostkvern modellen med hjul. Og den er svært rimelig,

Aggregat – Diesel eller bensin?

Dieselaggregat
Dieselaggregat er blitt brukt i mange år fordi diesel har høyere energitetthet. Man kan utvinne mer energi fra diesel, så dette aggregatet blir derfor både mer effektivt men også billigere i drift. Mange bransjer foretrekker å bruke dieselaggregater på grunn av lave vedlikeholdskostnader og lengre holdbarhet. Nedenfor ser du fordelene ved å bruke et dieselaggregat;

Diesel er billigere enn bensin. Dette gjør dieselaggregatet mer populært hos mange typer næringer. Bruk av dieselaggregater minker kostnadene ved strømbrudd, noe som til slutt vil lønne seg for blant annet store bedrifter.
Diesel er et lett tilgjengelig drivstoff. Du vil neppe oppleve mangel på diesel hvis du har en bensinstasjon i nærheten.

Dieselaggregatet er stabilt og holdbart, selv i dårlig vær.
Det krever ikke mye vedlikehold, siden det ikke inneholder gnistplugger. Det man må gjøre er å fylle på drivstoff, skifte olje og rengjøre innimellom.
Diesel er minst brannfarlig av alle drivstofftypene som finnes.
Dieselaggregater er svært vanlig, så hvis du skulle få tekniske problemer, er support lett tilgjengelig. Dersom du skulle trenge reservedeler til ditt dieselaggregat, er dette lett tilgjengelig over hele verden.
Dieselaggregatet kan i tillegg til strømforsyning også brukes til andre elektriske oppgaver.

Bensinaggregat
Dette aggregatet er mer miljøvennlig fordi det bruker bensin. Mange bedrifter velger å bruke bensinaggregater på grunn av lavere kostnader og høyere effektivitet. Nedenfor finner du fordelene med bensinaggregater;

Bensinaggregater er økonomiske og miljøvennlige i bruk.
De skaper ikke like mye støy som et dieselaggregat gjør.
Når du bruker et bensinaggregat er det mindre sjanse for å søle drivstoff, så du unngår svinn. Drivstoffsøl bør unngås da det forurenser miljøet og kan ta fyr.

Tilførsel av drivstoff bør ikke bli noe problem dersom det er bensinrørledninger på eiendommen der aggregatet blir installert. Bensinrørledningene festes til aggregatet. Dermed slipper du å kjøpe og oppbevare ekstra drivstoff.

* SPONSET INNHOLD