Fixel AS- Elektroentreprenør. Elektriker i Oslo og Omegn

  1. Home
  2. »
  3. Elektriker
  4. »
  5. Fixel AS- Elektroentreprenør. Elektriker i Oslo og Omegn
Kontaktinformasjon
Telefon: 23 05 88 05
Adresse:
Oslo

Elektrikerfirma med det meste innen elektrikertjenester
Avdeling i Asker, Bærum og Oslo – Din elektroentreprenør i Oslo og Akershus! 


Fixel-elektrikerOm vårt elektrikerfirma – Din elektriker i Oslo og omegn

Fixel ble etablert i 2006 og vi dekker hele Oslo og store deler av Akershus og Romerike gjennom våre avdelinger i Oslo, Asker og Bærum.
Vi leverer elektriske tjenester til kunder med behov for lys, kraft, varme og andre elektriske løsninger som krever en sertifisert elektriker.

Våre tre verdier er kunnskap, trygghet og pålitelighet. Vi tror på kvalitet i alle ledd og prøver alltid å følge dette prinsippet gjennom våre verdier og samarbeid med andre aktører.

Elektrikertjenester

Våre elektrikertjenester omfatter; belysning og varme, data og teletjenester, sikringskap og eltavler, elsjekk, service, vedlikehold og rehabillitering. Våre kunder på elektrikertjenester er bedrifter, borettslag og private boliger.

Elsjekk

Liker du å gjøre ting selv, også med det elektriske anlegget? Har du lagt opp lamper eller flyttet på kontakter uten hjelp av elektriker? Ta en elsjekk av boligen din. Det er ditt ansvar at det elektriske anlegget er i orden. Fixel AS utfører elsjekker for det private marked og for små bedrifter. Sørg for å være på den sikre siden. Å ha feil i det elektriske anlegget kan bli kostbart, men også være direkte farlig for deg og dine nærmeste.Om du har spørsmål om belysning og varme kan du stille oss spørsmål og vi vil svare deg innen 24 timer.

Kontakt Fixel på telefon: 23 05 88 05 Avdeling Oslo: Sinsenveien 51

———