Byggeblanketter og kontrakter

Her finner du byggeblanketter og byggekontrakter med forklaringer. Dette er blanketter for både privatpersoner og for utbyggere.


Diverse kontrakter

Diverse kontrakter – Bygging, kjøp/leie og verdi

Last ned kontrakter for arbeid på eiendom eller løsøre. Leiekontrakt og kjøpskontrakt for bolig, samt opplysningsskjema for verdisettelse og melding om arv.

Les mer
Lever byggesøknad via internett

Lever byggesøknad på nett

Privatperson eller profesjonell søker. Nå kan du raskt og effektivt levere din byggesøknad over internett til alle kommuner i landet.

Les mer
byggeblanketter for ansvarsrett

Byggeblanketter for ansvarsrett

Erklæring om ansvarsrett skal sendes til kommunen, enten via ansvarlig søker eller direkte til Byggesakskontoret med kopi til ansvarlig søker. Last ned blanketter her.

Les mer
Vedlegg til byggesøknaden

Vedlegg til byggesøknaden

Se og last ned vedlegg til byggesøknaden som boligspesifikasjon i matrikkel, søknad om samtykke (Arbeidstilsynet), sluttrapporter og gjennomføringsplan.

Les mer
Nabovarsel

Nabovarsel og Informasjonsblanketter

Her kan du laste ned diverse blanketter for meldingssaker. Du finner blant annet nabovarsel, samt skjema for melding av tiltak. I tillegg er det egen forklaring på bruksområder.

Les mer
Uavhengig kontroll

Byggeblanketter for uavhengig kontroll

Uavhengig kontroll er obligatorisk i alle byggeprosjekter og er søkepliktig arbeid. Last ned plan, melding om avvik, erklæring om ansvarsrett og kontrollerklæring med sluttrapport her.

Les mer
Formål
Nettsidens formål er å sikre en trygg handel mellom forbruker og leverandør. Du skal finne gode tips, kontrakter og veiledninger.
I tillegg kan du søke etter kvalifiserte håndverkere innen ulike bransjer.
Bedrifter som oppfyller kriteriene kan få gratis firmaoppføring i Fagmann.no
Søk om oppføring
Send melding


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.