Beste online boligplanlegger

Prøv ulike boligplanleggere her

Å planlegge sin nye bolig er spennende. Valgmulighetene synes uendelige og derfor kan det være lurt at du ser dine ideer på en skjerm før du tar en endelig beslutning på hva du skal kjøpe.
Vha en boligplanlegger kan ivrige oppussere, meglere og interiørarkitekter raskt og enkelt kunne bygge en tredimmensjonal modell av boligen gjennom et webbasert brukergrensesnitt.

De program for boligplanlegging du finner nedenfor, er alle enkle å bruke og gir deg gode resultater i 3-D.
Den første er utviklet norske RoomSketcher. Boligplanleggeren gir flere spennende valgmuligheter og leverer gode illustrasjoner hvor du kan se resultatet i 3-D. Om du ikke er fornøyd går du raskt tilbake og endrer på din idè.


Fagmann.no sin egen gratis boligplanlegger, levert av RoomSketcher
Prøv RoomSketcher online 3D boligplanlegger her!


Roomsketcher BoligplanleggerOm RoomSketcher 3D

RoomSketcher 3D boligplanlegger er perfekt for deg som er i ferd med å pusse opp eller innrede, er megler eller interiørarkitekt. Med RoomSketcher kan du raskt og enkelt tegne en 3D modell av din bolig gjennom en enkel online løsning. RoomSketcher krever ikke at du laster ned noe program, og er dermed blant de enkleste løsningen på markedet. Du kan til og med logge inn via din egen Facebook konto, så enkelt. RoomSketcher tilbyr egne løsninger for profesjonelle kunder.

Når du har tegnet opp boligen, kan du innrede med ekte produkter, mikse og matche med vegg- og gulvmaterialer og skrive ut målbare plantegninger. Med RoomSketcher kan du tegne ditt drømmehjem, enkelt, gøy og gratis.

Med RoomSketcher 3D boligplanlegger kan du enkelt blant annet:

  • Tegne ett enkelt rom eller lage plantegning for et helt hus
  • Raskt og enkelt å tegne opp plantegninger og legge til dører og vinduer
  • Innrede med ekte produkter fra for eksempel IKEA, Svedberg eller BoConcept
  • Ta 3D-bilder eller 360 graders romvisninger
  • Printe plantegninger i 2D og 3D

Envisioneer Express boligplanlegger

Cadsoft Corporation tilbyr en meget bra gratisversjon av sitt populære boligplanlegger program Envisioneer. Gratisversjonen heter Envisioneer Express og også den viser resultatet i full 3D design.

Denne boligplanleggeren som er spesielt designet med det formål å introdusere brukerne for enkle måter å innrede flere etasjer / plan, 3D modeller og ulike interiørkonsepter.

Envisioneer Express bruker realistiske objekter som vegger, dører, vinduer og trapper for å virkeliggjøre kreative designløsninger raskt og enkelt.

Du designer i 2D og programmet omdanner automatisk til 3D så du virtuelt kan gå rundt i hjemlige omgivelser i tre dimensjoner. Det er også mulig å se ditt design i 3D Stereo Vision, slik at man kan få dybde i tegningene med 3D-briller. En morsom liten effekt.

Boligplanleggeren fra Cadsoft kan i tillegg vise prosjekter laget i andre populære designprogram, herunder Cadsoft Envisioneer (betalt utgave), 3D Home Architect Serie, IMAGINiT Builder 3D, The Home Depot 3D, Home Designer og andre.

Se brukerveiledning


SketchUp – En boligplanlegger utviklet av Google

Sketchup boligplanleggerEt annet meget bra program for boligplanlegging er utviklet av Google og heter Google SketchUp.
  • Gratisversjonen kan du laste ned her!
  • Informasjon om gratisversjonen ser du her!

Brukerveiledning for Google SketchUP

Episode 2: