Murmester Hansteen Eriksen & Sønner AS – Murertjenester og flislegging

Murmester Hansteen Eriksen & Sønner AS – Murertjenester og flislegging

 

Murertjenester, flislegging, skiferlegging, samt muring av peis og pipe

Oslo – Akershus – Oppland – Hedemark

MurertjenesterMurertjenester

Murmester Hansteen Eriksen & Sønner AS utfører alt innen murertjenester. Vårt murmesterfirma utfører all slags murarbeid, og har bevart kunnskapen om håndverk utført på tradisjonelt, godt gammelt vis. Samtidig holder vi oss oppdatert på det siste innen materialer og løsninger.

Ekspert på Flislegging!

FlislegginhgMurmester Hansteen Eriksen & Sønner har lang erfaring med flislegging og utfører det fleste typer oppdrag som omfatter legging av flis. Følgende tjenester utføres innenfor flislegging:

Skiferlegging

Vårt murmesterfirma har lang erfaring med skiferlegging og vi legger alt i skifer og naturstein. Skifer i gang, muring av peis i skifer, forblending av vegger i skifer, forblending av vegger i naturstein. Bruddheller, skiferfliser for gulv, trappetrinn og repos, sålebenker og granitt- og marmorfliser. Vi utfører skiferlegging etter ditt ønske og dine behov, se her for mer om skiferlegging!

Muring av peis eller pipe

Våre kunder på pipemuring og muring av peis er gjerne borettslag og bygårder. Vi utfører også peismuring og muring av pipe på mindre privateide murbygninger.

Om Murmester Hansteen Eriksen & Sønner AS

Murmesterfirma Hansteen Eriksen & Sønner AS ble etablert så tidlig som i 1966. Firmaet drives i dag av Jan Eriksen og Anders Eriksen. Spesialområder er murertjenester samt flislegging og vi har alltid som prioritet å sikre kvalitet på service og høy kundetilfredshet. Velger du oss er du sikret et firma som har den kompetansen som kreves til å fullføre arbeidet på tid og budsjett. Våre kunder er private og næringsdrivende i områdene Oslo, Bærum, Asker, Lillestrøm, Lunner, Akershus og omegn.

Kontaktinformasjon:

Telefon: (+47) 91 17 89 83 E-post: hesmur@online.no

Murmester-Eriksen-logo

Stikkord;

Murertjenester Oslo Murertjenester Bærum Murertjenester Asker Murertjenester Lillestrøm Flislegging Oslo Flislegging Bærum Flislegging Asker Flislegging Lillestrøm Skiferlegging Oslo Skiferlegging Bærum Skiferlegging Asker Skiferlegging Akershus Muring av peis / pipe Oslo Muring av peis / pipe Asker  Muring av peis / pipe Bærum Muring av peis / pipe Lunner

Share this post

Contact Information

Submit Your Item

Submit New Listing

   Kategorier: