Home » Finn fagmann » Låsesmed » Thermoglass AS – Låsservice, låssystemer og dørautomatikk

Thermoglass AS

Adresse: Betongveien 1
  9515   Alta
     78 44 36 80
     post@thermoglass.no
     https://thermoglass.no/

Thermoglass AS – Låsservice, låssystemer og dørautomatikk

Fylkets eneste godkjente låsesmed – Alt innen låssystemer!

 • Sertifisert Trioving Sikkerhetssenter

Om vårt låsmesterfirma

I 1978 fikk Tore Kivijervi tilbud om å kjøpe en nøkkelfilemaskin og slo til. Deretter utviklet denne avdelingen seg raskt. Håkon M. Olsen fikk etter hvert ansvaret for låssiden. I 1991 inngikk Thermoglass AS en avtale som førte til at bedriften ble et ”TrioVing Sikkerhetssenter”. Det var faktisk det første TrioVing sikkerhetssenter i hele NordNorge.
I dag leverer avdeling låssystemer, beslag, adgangssystemer med mer over hele Finnmark. Avdelingen har høy kompetanse med blant annet 1 låsesmedmester og 2 låsesmedsvenner.

Tjenester som låsesmed

Adgangskontroll
Vi tilbyr to hovedtyper av adgangskontroll anlegg, Offline og Online anlegg.Offline adgangskontroll betyr at det er ingen forbindelse mellom dørene. Denne typen anlegg passer godt hvor det er få dører og få kort. Det er meget stabilt og enkelt. Alt av programmering skjer på kortleser eller ved hjelp av en håndterminal. Alle dørene må programmeres hver for seg.Online anlegg adgangskontroll baserer seg på kommunikasjon mellom dørene og en sentralenhet som er tilknyttet en PC. Dette gjør programmeringen betydelig lettere og du får mye bedre oversikt. Det er mye bedre styring av kortene og adgangsgrupper. Det er mye mer sofistikert system, det finnes flere typer Online anlegg, hvilket som passer for deg kommer an på hvor mange dører du har og hvor mange kort du har bruk for. Det største systemet kan ha opptil 7920 dører pr PC, og opp til 61 000 kort i hver undersentral. Så mulighetene er nærmest ubegrenset.

 • Les mer om adgangskontroll her

Dørautomatikk
Dørautomatikk fra DORMA kan brukes på så godt som alle dørtyper. Slagdører, skyvedører, karuselldører, m.m. Dører med høy persontrafikk sikrer dørautomatikken flyt i trafikken og minsker muligheten for ulykker med døren. For bevegelseshemmede kan dørautomatikk være til stor hjelp for å kunne besøke en butikk, bank eller annen offentlig bygg eller som hjelpemiddel i private hjem.

 • Les med om dørautomatikk her

Innbruddsalarm
Med Power Standard Classic Pack innbrudsalarm kan du skreddersy alarminstallasjonen enten det er til hjemmet eller til kontoret. Alarmsystemet kan utvides med alle fasiliteter; up/downloading lokalt eller via modem, loggskriving, valg av trådbundne- eller trådløse seksjoner osv. Sammenlign gjerne med våre konkurrenter – Power Standard, Classic Pack, gir deg mest for pengene!

 • Les mer om innbrudsalarm her

Andre låssystemer og tjenester vi tilbyr:

 • Twin Control
 • Trioving Cliq
 • ID-kort
 • Porttelefon
 • Kodelås
 • Safe og våpenskap
 • GSM-Key
 • Kortholdere
 • Gravering skilt

Kunder

Våre kunder er alt fra private personer til bedrifter og foretak som ønsker bedre låssystemer. Lokaler i Alta og Kirkenes, men dekker hele Finnmark,

Formål
Nettsidens formål er å sikre en trygg handel mellom forbruker og leverandør. Du skal finne gode tips, kontrakter og veiledninger.
I tillegg kan du søke etter kvalifiserte håndverkere innen ulike bransjer.
Bedrifter som oppfyller kriteriene kan få gratis firmaoppføring i Fagmann.no
Søk om oppføring
Send melding


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.