Home » Finn fagmann » Blikkenslager » Blikkenslager – Takarbeid – Taktekking | Molde – Kristiansund

Jon L. Sæter AS

Adresse: Industrivegen 43 C   6600   Sunndalsøra
     900 71 887
     jls@jonlsaeter.no
     https://blikkenslagerfirma.no/
Blikkenslager Ventilasjon Jon L Sæter AS

Blikkenslager – Takarbeid – Taktekking | Molde – Kristiansund

Med blikk for kvalitet!

Jon L. Sæter AS utfører alt innen takarbeid og fagområdet blikkenslager. Vi leverer til private boliger, næringsbygg, borettslag og bygårder. Våre ansatte har fagbrev, samt vi er en sertifisert mesterbedrift, noe som borger for kvalitet.

Blikkenslager

BlikkenslagerFra vårt nye og topp moderne blikkenslagerverksted tar vi på oss alle typer oppdrag. Enten det er små serviceoppdrag eller større prosjekter så kan vi levere.

Båndtekking

Vi utfører båndtekking av tak og fasade i mettaller som for eksempel stål, sink, kobber eller aulminium. Dette gir langvarighet, enkelt vedlikehold og en flott finnish.

Gesims og pipebeslag

Gesimbeslag er selve kronen på et flatt tak og pipen er takets hatt. Vi har den erfaringen som kreves for et perfekt resultat.

Ønsker du at vi skal produsere etter tegning? Eller ønsker du at vi skal ta egne  mål av jobben? Våre håndverkere er klare til å bistå. Skreddersydde løsninger siden 1952.

Takarbeid

TakarbeidVi er totalvereandør innen takarbeid og kan enten stå som eneleverandør eller underleverandør av ditt neste takprosjektet. Fra vårt blikkenslagerverksted kan vi også lage tilpassede takrenner og nedløp ved behøv.

Taktekking

Vi utfører taktekking og legger nytt tak tilpasset vestlandsk drittvær. Ofte brukte Decra takplater gir lang holdbarhet og ser flott ut med sitt vakre og klassiske utseende.

Taksikring

Takskring er viktig for at det skal være enkel adgang til taket for feiere, blikkenslagere eller andre som har taket som sitt arbeidsområde. I tillegg kommer faren for ras og skader på de som ferdes på fortauet. Det er gårdeier som har ansvaret om uhellet først er ute. Da er det betryggende å vite at ditt tak er godt sikret.

Jon L. Sæter AS – Tredje generasjons blikkenslagerverksted på Sunndalsøra. Mesterbrev og godkjent for ansvarsrett. Vi har levert blikkenslagerarbeid av høy kvalitet for kunder over hele Møre og Romsdal siden 1952. Ålesund, Molde, Kristiansund og trondheim med omegn er våre naturlige markedsområder.

Vi leverer også alt innen ventilasjon. Ta kontakt i dag for tilbud med pris.

Formål
Nettsidens formål er å sikre en trygg handel mellom forbruker og leverandør. Du skal finne gode tips, kontrakter og veiledninger.
I tillegg kan du søke etter kvalifiserte håndverkere innen ulike bransjer.
Bedrifter som oppfyller kriteriene kan få gratis firmaoppføring i Fagmann.no
Søk om oppføring
Send melding


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.