Home » Finn fagmann » Arkitekter » Hansen og Holm Arkitekter AS – Bergen

Hansen og Holm Arkitekter AS

Adresse: Apotekergata 10B   0180   Oslo
     22 70 79 50
     post@hharkitekter.no
     https://hharkitekter.no/

Hansen og Holm Arkitekter AS – Bergen

Arkitekt Bergen – HH Arkitekter hjelper deg med arkitekttjenester og byggesøknader

Arkitekt Oslo Bergen Trondheim

HH Arkitekter hjelper deg med arkitekttjenester og byggesøknader

HH Arkitekter AS er et fleksibelt og lite prosjekteringskontor. Vi har valgt å fokusere på å tilby tegninger og bistand ved byggesøknad. Vi tilbyr tjenestene våre over hele landet, og tilbyr konkurransedyktig arkitekt pris og byggesøknad pris for våre kunder.

Vi har god erfaring med utforming av byggesøknad i Bergen og området rundt i tillegg til resten av Vestlandet. Vi har hjulpet kunder i regionen med både arkitekttjenester og byggesøknader i flere år.

Arkitekttjenester – tegninger for hus og byggesøknad

Vi har fokus på hustegninger (enebolig, villa, rekkehus osv.) og bistand ved byggesøknad.

Hustegninger

Hustegninger for villa, enebolig eller tilbygg som vi hjelper deg med:

  • Plantegninger – viser hvordan hver etasje planlegges utnyttes. Alle rom må tegnes inn, og funksjon skal påføres (hva rommet skal brukes til, for eksempel bad, soverom osv.)
  • Snittegninger –er et utsnitt (dvs. skåret gjennom huset) for å vise detaljer som kommunen tar stilling til i sin byggesaksbehandling.
  • Fasadetegninger– er tegning av fasadene, altså utsiden av bygget fra alle sider. Vanligvis er det bare fire sider på et bygg, siden de fleste bygg har vegger som sitter i 90° vinkel i forhold til hverandre
  • Perspektivtegninger – fremstilling i 3-D. Dette kan sammenlignes med et bilde som viser bygget sett fra ulike vinkler. Dette hjelper byggesaksbehandleren å se hvordan bygget passer i omgivelsene.

Bistand ved byggesøknad

HH Arkitekter hjelper deg også med bistand og hjelp byggesøknad til prosjektet ditt. Vi har lang erfaring med Bergen kommune i tillegg til andre kommuner i regionen, derfor vet hva som kreves for en rask og effektiv søknadsprosess.
Byggesøknaden er det som ofte refereres til som «skjemavelde», en hel rekke skjemaer må fylles ut. Dette inkluderer del krav basert på bl.a. plan- og bygningsloven. Husk at det I tillegg også vil være flere kommunale reguleringsplaner.
Nabovarsling er også en viktig del av prosessen. Det er dermed en rekke krav og steg for prosjektet ditt. Veldig mange opplever derfor at prosessen fort tar mye tid og blir uoversiktlig.

Lang erfaring som arkitekter og prosjektledere

Vår erfaring i bransjen er solid og vi har valgt å fokusere på å tilby tegninger og bistand ved byggesøknad. I og med at vi er et lite prosjekteringskontor er vi fleksible. Vi har allerede en rekke kunder i Bergen og omegn, du kan lese mer om våre arkitekttjenester her.

Så for god arkitekt pris, og konkurransedyktig byggesøknad pris, kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Formål
Nettsidens formål er å sikre en trygg handel mellom forbruker og leverandør. Du skal finne gode tips, kontrakter og veiledninger.
I tillegg kan du søke etter kvalifiserte håndverkere innen ulike bransjer.
Bedrifter som oppfyller kriteriene kan få gratis firmaoppføring i Fagmann.no
Søk om oppføring
Send melding


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.