Home » Finn fagmann » Arkitekter » Hansen og Holm Arkitekter AS – Avd. Oslo

Hansen og Holm Arkitekter AS

Adresse: Apotekergata 10B   0180   Oslo
     22 70 79 50
     post@hharkitekter.no
     https://hharkitekter.no/

Hansen og Holm Arkitekter AS – Avd. Oslo

Arkitekt – Byggesøknad, Oslo og omegn – Vi hjelper deg!

Arkitekt Oslo Bergen Trondheim

HH Arkitekter AS er et fleksibelt og lite prosjekteringskontor som tilbyr tegninger og bistand ved byggesøknad.

Vi har også god erfaring med utforming av byggesøknad til større byer som Oslo, Bergen og Trondheim.

Vårt kontor er i Oslo, men vi tilbyr våre tjenester over hele landet.

Arkitekttjenester

Hustegninger som vi hjelper deg med:

 • Plantegninger
  En plantegning er en tegning som viser hvordan hver etasje skal utnyttes. alle rom skal tegnes inn, og forfunksjon skal påføres (hva rommet skal brukes til, for eksempel Bad, Soverom, osv.).
 • Snittegninger
  Snittegningene er som et utsnitt (at man skjærer gjennom deler av huset) for bedre å forstå detaljer som kommunen i sin byggesaksbehandling må ta stilling til.
 • Fasadetegninger
  Fasadetegninger er tegning av fasadene, altså utsiden av bygget fra alle sider. Vanligvis er det bare fire sider på et bygg, siden de fleste bygg har vegger som sitter i 90° vinkel i forhold til hverandre
 • Perspektivtegninger
  En perspektivtegning er fremstilling av bygget i 3-D. Det kan godt sammenlignes med et bilde som viser bygningen fra ulike vinkler. Fordelen med et slik tegning at det er enklere å se hvordan bygget passer til omgivelsene, noe som er til hjelp for en byggesaksbehandler.

Byggesøknad

HH Arkitekter hjelper deg også med byggesøknader til ditt prosjekt. Vi har lang erfaring med Oslo, Bergen og Trondheim kommune og vet hva som kreves for en rask og effektiv søknadsprosess..

En rekke skjemaer må fylles ut i forbindelse med byggesøknaden. Det er også en del krav basert på bl.a. plan- og bygningsloven. I tillegg eksisterer det flere kommunale reguleringsplaner.

En annen viktig del av prosessen er nabovarsling. Med andre ord, her er det en hel rekke krav og steg. Prosessen kan derfor fort bli både uoversiktlig og ta mye tid.

Lang erfaring

Vi har lang erfaring innen bransjen, og er et fleksibelt og lite prosjekteringskontor som tilbyr tegninger og bistand ved byggesøknad. De fleste av våre kunder er i Oslo og Bergen, men vi tilbyr våre tjenester over hele landet. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud med pris, eller les mer om våre arkitekttjenester.

Formål
Nettsidens formål er å sikre en trygg handel mellom forbruker og leverandør. Du skal finne gode tips, kontrakter og veiledninger.
I tillegg kan du søke etter kvalifiserte håndverkere innen ulike bransjer.
Bedrifter som oppfyller kriteriene kan få gratis firmaoppføring i Fagmann.no
Søk om oppføring
Send melding


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.